24 Aralık 2020 Perşembe

Saten Boya Fiyatları ve Örnekleri

Eviniz için iç ve dış cephe boya renklerini aramaya karar verirseniz, öncelikle eviniz için istediğiniz boya türünü düşünmelisiniz. Duvarlarınızda parlak bir boya veya evinize mat bir görünüm istiyorsanız farklı seçeneklerden yararlanmanız veya bu seçeneklerden bazı boya kombinasyonlarını kullanmanız gerekebilir. Saten boya bu seçenekler arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Bu noktada saten boya renkleri ile ilgili bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz.

Neden Saten Boya Seçmelisiniz?
Evinizin görünümünde güzel bir boyaya sahip olmak istiyorsanız mat boya kadar mat, parlak boya kadar parlak olmadığı için saten veya yarı mat boya satın alabilirsiniz. Ancak saten boyanın kullanışlılığını tercih sebebi olarak gösterebiliriz. Aşağıdaki başlıktaki örneklerde de görülebileceği üzere saten boya, günlük kullanım ihtiyacını olabildiğince karşılayan sade ve zarif görünüme katkı sağlayan bir boya türüdür.

Saten Boya Renkleri ve Örnekleri
Saten veya yarı parlak boya, mat ve kayıp boya arasında bir yerde bulunan bir boyadır. Ne karmaşık bir görünüm ne de çok parlak bir yüzey, ancak mat bir yüzey anlamına gelir. Böylece duvarın mat görünmesini sağlayan yumuşak bir parlaklık verir. En iyi iç cephe boyasını seçmek sizin için en önemli seçimlerden biri olabilir. Boyalistan ekibi olarak bu seçimde kullanabileceğiniz örnekleri aşağıdaki galeride derledik. Ayrıca yorum bölümünden saten boya renk örnekleri ile ilgili görüşlerinizi de bize iletebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder